Vanliga frågor om att sälja defekt bil

När det kommer till att sälja en defekt bil finns det många frågor och funderingar. I detta inlägg har vi samlat de vanligaste frågorna för att göra processen tydligare och enklare för dig som bilägare. Hos Bilway förstår vi att varje bil har ett värde, oavsett dess skick.

Varför köper vi din bil?

Vi på Bilway köper din bil oavsett dess skick. Anledningen är enkel: även en bil som inte längre är körduglig innehåller delar och metaller som fortfarande har värde. Med vår expertis kan vi utvinna dessa material eller återanvända dessa delar. Detta gör inte bara processen enkel för dig som säljare, utan är även lönsamt för oss. Dessutom bidrar vi tillsammans till en positiv miljöpåverkan genom att återvinna och återanvända bilens komponenter.

Vad i min bil har fortfarande värde?

Även om din bil är gammal eller trasig, kan flera delar och komponenter fortfarande vara värdefulla. Här är några exempel:

Bilway - Lösningen på dina bilproblem!

Ska jag sälja min bil till er eller till en bilhandlare vid köp av ny bil?

Många bilhandlare erbjuder inbyte av din gamla bil när du köper en ny, men de är kända för att ge relativt dåligt betalt, särskilt för bilar som inte är fullt fungerande. Därför rekommenderar vi på Bilway att du säljer din trasiga eller defekta bil direkt till oss. Vi gör processen enkel och ser till att du får ett rättvist pris för din bil.

Hur går det till när jag säljer min bil till er?

Hos Bilway är processen att sälja din bil snabb och smidig. Vi hämtar bilar över hela Sverige. Börja med att få ett prisförslag genom vår offerttjänst. När du har accepterat vårt erbjudande kommer vi och hämtar din bil hos dig inom bara några dagar. Du får pengarna direkt insatta på ditt konto. Supersmidigt och enkelt!

Kontakta oss eller fyll i formuläret för att sälja din bil direkt!

Är du intresserad av att sälja din defekta bil till oss? Kontakta oss direkt eller fyll i vårt enkla formulär på länken för att komma igång. Vi ser fram emot att hjälpa dig med en smidig bilaffär!